Morrow Bank Review

Morrow Bank Review – Sparen via Raisin

In deze Morrow Bank Review behandelen we elk aspect wat van belang is. Van de tarieven, veiligheid en betrouwbaarheid tot aan de ervaringen met deze bank. Hier alvast een paar relevante punten.

Kenmerken
✓ Minimale Inleg: Vanaf € 1
✓ Rente: 3,23% p.j. variabele rente
✓ Automatisch Sparen: Ja, mogelijk
✓ Online Beheer: Alle zaken kunnen eenvoudig online geregeld worden
✓ Kosten: Geheel gratis, geen verborgen kosten

Morrow Bank Review

Morrow Bank is een Noorse bank die gespecialiseerd is in leningen voor consumenten. Ze hebben veel verschillende financiële oplossingen. Deze bank is helemaal online en bestaat al tien jaar. Ze helpen mensen in Noorwegen, Finland, Zweden, Nederland en Duitsland.

In 2013 begonnen ze als Komplett Bank onder de Komplett Group. Sinds 2017 staan ze op de Beurs van Oslo. Morrow Bank wil dat alles online makkelijk gaat. Ze breiden uit in Scandinavië en bieden verschillende leningen, creditcards, spaarrekeningen en verzekeringen aan.

In Nederland en Duitsland kun je alleen een spaarrekening openen bij hen. Hun naam, Morrow Bank, staat voor optimisme en kijken naar de toekomst.

Lees ook: Raisin Actie (tot 15 juni 2024!)

De rente tarieven bij Morrow Bank

Morrow Bank biedt alleen een spaarrekening aan. Het is niet mogelijk je geld voor een bepaalde tijd vast te zetten tegen een ander rentetarief.

ProductRentetariefLooptijdValuta
Spaarrekening3,23% p.j.OnbepaaldEUR

Belangrijke punten bij Morrow Bank

Onderstaande punten gelden voor de spaarrekening van Morrow Bank. De rekening waarbij je altijd geld bij kunt storten en opnemen.

KenmerkenBeschrijving
Nominaal Rentetarief3,23% p.j.
BeschikbaarheidOnbeperkt geld storten en opnemen wanneer je wilt.
Rente-uitkeringElk kwartaal
RentewijzigingVariabel rentetarief. Bij verandering word je 1 werkdag van tevoren op de hoogte gebracht van een verhoging, en 4 werkdagen van tevoren van een verlaging.
KostenGeen
Rente-op-renteJa
Aanvullende informatieRente wordt elk kwartaal bijgeschreven op de spaarrekening (d.w.z. er geldt rente-op-rente). Voor deze spaarrekening kan automatisch sparen worden ingesteld.
ValutaEUR
Min./max. bedrag1 – 100.000 EUR
VerlengingNiet van toepassing
BronbelastingNoorwegen heft geen bronbelasting. Je bent automatisch vrijgesteld van bronbelasting.

Morrow Bank veilig en betrouwbaar?

Morrow Bank is veilig en betrouwbaar. Ze nemen de bescherming van klantgegevens serieus en hebben strenge veiligheidsmaatregelen. Daarnaast zijn ze al tien jaar actief en hebben ze een goede reputatie opgebouwd. Hun transparante werkwijze en klantgerichte benadering maken hen een betrouwbare keuze voor financiële diensten.

Daarnaast vallen ze onder het Noorse depositogarantiestelsel. Noorwegen krijgt een AAA kredietstatus van S&P (Standard & Poor’s). Dit betekent dat anderen hen als kredietwaardig beschouwen.

Lees ook: Raisin Bank Betrouwbaar en Veilig? Lees onze ervaringen

Het Noorse depositogarantiestelsel

Volgens de EU-Richtlijn 2014/49/EU is spaargeld beschermd door het wettelijke depositogarantiestelsel van Noorwegen. Elk individu kan tot € 100.000 per bank gegarandeerd krijgen, ongeacht of ze in Noorwegen of ergens anders wonen.

KenmerkenBeschrijving
DepositogarantiestelselNoorwegen (Bankenes sikringsfond)
Beschermingslimiet€ 100.000 per rekeninghouder per bank
Uitbetalingstermijn7 werkdagen
UitbetalingsvalutaEuro
Uitvoerende instantieBankenes sikringsfond
Methode van uitbetalingGirale betaling

De voordelen van Morrow Bank

  • Gebruiksvriendelijke digitale ervaring. Morrow Bank biedt een intuïtieve online bankomgeving voor het beheren van je financiën.
  • Hoge rentetarieven. Geniet van aantrekkelijke rentetarieven op spaarrekeningen en andere financiële producten.
  • Breed scala aan financiële oplossingen. Morrow Bank biedt diverse leningen, creditcards, spaarrekeningen en verzekeringen aan om aan verschillende behoeften te voldoen.
  • Veilige en betrouwbare dienstverlening. De bank neemt de bescherming van klantgegevens serieus en heeft strenge veiligheidsmaatregelen.
  • Transparante kostenstructuur. Bij Morrow Bank zijn er geen verborgen kosten, waardoor je precies weet waar je aan toe bent.
  • Flexibiliteit en gemak. Met functies zoals automatisch sparen en online beheer kun je eenvoudig je financiën regelen op jouw voorwaarden.

Morrow Bank de beste keuze?

Morrow Bank kan zeker een goede keuze zijn voor mensen die op zoek zijn naar een gebruiksvriendelijke en betrouwbare online bank. Met aantrekkelijke rentetarieven op spaarrekeningen en een breed scala aan financiële producten, biedt het mogelijkheden voor diverse financiële behoeften.

Mocht je je geld willen spreiden over verschillende partijen is Morrow Bank zeker een goede kandidaat. Máár, kies je liever voor één bank met het hoogste rente tarief? Dan kan Distingo Bank een goede kandidaat zijn.

Lees ook: Welke Bank bij Raisin?

Raisin Distingo Bank

Alternatieve banken

Om tot het beste besluit te komen, kun je onze reviews lezen van de verschillende partijen hieronder. Kies je voor Morrow Bank, Distingo bank of toch een ander? Neem een weloverwogen besluit.

Hoe begin je bij Morrow Bank of een alternatief?

Om een rekening te maken bij een of meerdere partijen kun je gratis een account aanmaken bij Raisin. Als je hulp nodig hebt bij het aanmaken van een account, kun je ons artikel Het aanmeldproces bij Raisin‘ raadplegen.

Bedankt voor het lezen van onze Morrow Bank Review. Mocht je een account willen aanmaken, dan kan dat via onderstaande knop. Hiermee ondersteun je onze website (zonder dat dit jou iets kost) zodat wij meer van dit soort artikelen kunnen maken.

Lees ook: Raisin Review