Raisin Exclusieve Actie

Raisin Actie (tot € 100) exclusieve welkomstbonus

Raisin heeft een exclusieve actie aangekondigd tot een maximumbedrag van € 100. Lees hieronder hoe je van deze welkomstbonus kunt profiteren.

Raisin Actie

Raisin is altijd al een aantrekkelijke partij geweest om via te sparen. Dit hebben ze nu nog aantrekkelijker gemaakt voor nieuwe klanten.

Als jij je registreert bij Raisin en daarbij de juiste bonuscode (BEGIN100) invult via deze link, kun je in aanmerking komen voor een bonus tot € 100. Deze bonus is alleen beschikbaar voor nieuwe registraties en geldt voor jou als je je eerste deposito- of spaarrekening opent. Hier zijn de voorwaarden in het kort:

  • Zorg ervoor dat je je registreert vóór 15 juni 2024.
  • Open je eerste deposito- of spaarrekening uiterlijk vóór 30 juni 2024, en houd deze minstens 6 maanden aan.
  • De hoogte van de bonus hangt af van de saldoklasse waarin je kernsaldo valt. Dit is het laagste saldo op je eerste spaarproduct (geen combinatie van producten) gedurende de eerste 6 maanden na opening.
KernsaldoBonus
€ 0 – € 4.999géén
€ 5.000 – € 19.999€ 25
€ 20.000 – € 49.999€ 50
€ 50.000 – € 84.999€ 75
Vanaf € 85.000€ 100

Claim je bonus

Belangrijk om te onthouden: Als het bedrag waarmee je je rekening opent (bijvoorbeeld je eerste storting op je spaarrekening) minder is dan € 5.000, dan is ook je kernsaldo automatisch minder dan € 5.000 en krijg je geen bonus. Zorg er dus voor dat je begint met minstens € 5.000 om in aanmerking te komen voor de bonus!

  • Voer bij je registratie bij Raisin aan het einde de bonuscode BEGIN100 in het daarvoor bestemde veld in. De bonus kan alleen worden geclaimd door de bonuscode tijdens de registratie in te voeren. Je kunt de bonus niet achteraf claimen.
  • Het veld voor de bonuscode – en daarmee de mogelijkheid om de bonus te claimen – is alleen zichtbaar tijdens de registratie als je Raisin bezoekt via deze specifieke pagina.
  • De bonus wordt meestal binnen 14 dagen na het voldoen aan de criteria op je Raisin-rekening gestort:
    • Voor een depositorekening gebeurt dit binnen 14 dagen na het openen van de rekening.
    • Voor een spaarrekening gebeurt dit binnen 14 dagen na het verstrijken van de eerste 6 maanden van de rekening.

Lees ook: Raisin Bank Betrouwbaar en Veilig? Lees onze ervaringen

Raisin Actie Voorwaarden

Account aanmaken

Het is cruciaal dat je bovenstaande stappen volgt bij het aanmaken van een account bij Raisin. Vervolgens heb je keuze uit tal van banken waar je uit kunt kiezen. Lees onze mening in ons artikel ‘Welke Bank bij Raisin en waarom?

Geniet van deze tijdelijke Raisin Actie.

Lees ook: Het Aanmeldproces Bij Raisin – Hier moet je op letten