Raisin

Raisin

Raisin is inmiddels dé partij om jouw geld te laten renderen. In tijden van hogere rente ontkom je er niet meer aan. Op zoek gaan naar een partij die de beste rente aanbiedt. De grootbanken in Nederland laten het enorm afweten in deze ‘strijd’. Daarom zijn wij verder gaan zoeken, en kwamen al snel terecht bij Raisin.

Raisin heeft momenteel een actie!

Belangrijkste punten
Raisin fungeert als tussenpersoon tussen jou en banken in heel Europa. Hierdoor heb je toegang tot hogere rentetarieven dan bij traditionele banken.
Door te kiezen uit een scala aan partnerbanken, kun je je spaargeld diversifiëren en profiteren van selectie-eisen die ervoor zorgen dat alleen veilige opties beschikbaar zijn.
Met een gebruiksvriendelijke online platform kun je eenvoudig een account aanmaken en je spaargeld beheren. Raisin biedt volledige transparantie over rentetarieven, voorwaarden en risico’s, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.
Raisin staat bekend om zijn uitstekende klantenservice, met deskundige ondersteuning om je te helpen bij eventuele vragen of problemen. Hierdoor heb je altijd het vertrouwen dat je geholpen wordt wanneer dat nodig is.
Met meer dan 800.000 klanten en 179 partnerbanken verspreid over Europa, biedt Raisin een breed scala aan opties voor het laten groeien van je spaargeld.

Raisin spaarplatform

Raisin is een spaarplatform die als tussenpersoon dient tussen jou en de bank. Raisin heeft een flink aantal aantrekkelijke partnerbanken door heel de EU. Hoge rente is hier een van de voordelen van. Daarnaast hebben ze selectie-eisen om veilige keuzes voor jou beschikbaar te stellen. Op de site van Raisin zie je daarom overzichtelijk het rentetarief en de kredietstatus van het land waar de bank actief is.

 • Hogere Rente: Ontdek hoe Raisin je toegang geeft tot spaarrekeningen met aantrekkelijkere rentetarieven dan traditionele banken, waardoor je spaargeld sneller groeit.
 • Diversificatie: Leer hoe Raisin je de mogelijkheid biedt om je spaargeld te diversifiëren door te kiezen uit een breed scala aan spaar- en investeringsmogelijkheden, waardoor je risico’s spreidt en je financiële stabiliteit vergroot.
 • Gemak: Ontdek hoe eenvoudig het is om een account aan te maken op Raisin en je spaargeld te beheren vanaf elk apparaat met internettoegang, zodat je altijd en overal controle hebt over je financiën.
 • Transparantie: Leer hoe Raisin volledige transparantie biedt over de beschikbare spaar- en investeringsmogelijkheden, inclusief duidelijke informatie over rentetarieven, voorwaarden en risico’s, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen.
 • Klantenservice: Ontdek hoe Raisin uitstekende klantenservice biedt, met deskundige ondersteuning om je te helpen bij eventuele vragen of problemen, zodat je altijd het vertrouwen hebt dat je geholpen wordt wanneer dat nodig is.
Hoe werkt Raisin

Wat is Raisin?

Raisin is een innovatief spaarplatform dat spaarders de mogelijkheid biedt om hun geld op een slimme manier te laten renderen. Met Raisin kun je toegang krijgen tot diverse spaar- en investeringsmogelijkheden.

 • Met Raisin krijg je de mogelijkheid om toegang te krijgen tot deposito- en spaarrekeningen van banken verspreid over heel Europa
 • Via één handig platform dat volledig online is.
 • Rentetarieven tot wel 3,70% per jaar
 • Geheel gratis voor jou als gebruiker
 • Meer dan 800.000 klanten wat een veilig gevoel geeft.
 • Aangesloten bij partijen die onder het depositogarantiestelsel vallen van kredietwaardige landen.

Lees ook: Raisin Bank Betrouwbaar en Veilig? Lees onze ervaringen

Waarom Raisin?

Waarom Raisin en niet direct via één van de banken die ze aanbieden? Simpelweg door het gemak en de service die Raisin biedt. Je betaald niet meer, of ontvangt niet minder door via Raisin je aan te melden. Wel profiteer je van de hulp die Raisin je biedt bij de ondersteuning van het aanmaken van je rekeningen.

Daarnaast kun je overzichtelijk je geld verdelen over verschillende partijen. Zo heb je overzicht over verschillende rekeningen op 1 overzichtelijk platform.

Lees ook: Het Aanmeldproces Bij Raisin – Hier moet je op letten

Welke bank kiezen?

Dan rust nog de vraag, welke bank kies je? Er is zoveel aanbod, dat het lastig kiezen kan zijn voor welke bank je gaat. Wij hebben onderstaande banken behandeld om jou te helpen in deze keuze.

Onze persoonlijke favoriet op dit moment is Distingo bank.

Lees ook: Welke Bank bij Raisin en waarom?

Conclusie

In een tijd waarin traditionele spaarrekeningen vaak niet langer voldoen aan de behoeften van spaarders, is Raisin een verfrissende en slimme keuze gebleken. Door zijn unieke positie als tussenpersoon tussen spaarders en banken in heel Europa, biedt Raisin toegang tot een breed scala aan spaar- en investeringsmogelijkheden die vaak hogere rentetarieven bieden dan de traditionele banken.

Het gemak en de transparantie die Raisin biedt, maken het een aantrekkelijke optie voor iedereen die op zoek is naar een betere manier om hun spaargeld te laten groeien. Met een gebruiksvriendelijke online platform kunnen gebruikers eenvoudig een account aanmaken, spaarrekeningen openen en hun geld beheren, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis.

Lees ook: Raisin Review